
Dr hab. inż. Wojciech Zmudziński, prof. UEP
Head of Department
Budynek A, room no 09b
Zespół ds. Przeglądu Stanowisk Pracy UEP - Członek, Przedstawiciel Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu w Radzie Branżowego Centrum Umiejętności, Komisja Rektorska ds. Nagród Rektora dla NA - Członek, Kolegium Elektorów UEP - Członek
Additional information
Polish Academy of Sciences - Member of the Committee on Commodity Sciences - Quality Sciences O/PAN, XXV National Food Knowledge Olympiad - Chairman of the Main Committee of the Olympiad, Educational Foundation ‘Perspektywy’ - Member of the Chapter of Perspektywy ranking of high schools and technical schools, Industry Skills Center - Member of the council
Jakość i bezpieczeństwo żywności, nowoczesne technologie produkcji i przetwarzania żywności, żywność regionalna i tradycyjna, procesy fotokatalityczne w zapewnieniu jakości żywności oraz ochronie środowiska, racjonalna gospodarka odpadami, utylizacja ścieków przemysłu spożywczego
Duty hours and consultations.
Consultations in the current semester

Dr hab. inż. Wojciech Zmudziński, prof. UEP
Budynek A, room no 09b