![Dr hab. inż. Wojciech Zmudziński, prof. UEP](https://app.ue.poznan.pl/public/Images/BazaPracownikow/12536.jpg)
Dr hab. inż. Wojciech Zmudziński, prof. UEP
Kierownik Katedry Jakości i Bezpieczeństwa Żywności
Katedra Jakości i Bezpieczeństwa Żywności
Profesor UEP
Budynek A, pokój nr 09b
Kierownik Katedry Jakości i Bezpieczeństwa Żywności, Komisja Rektorska ds. Nagród Rektora dla NA - Członek, Zespół ds. Przeglądu Stanowisk Pracy UEP - Członek, Kolegium Elektorów UEP - Członek.
Dodatkowe informacje
Jakość i bezpieczeństwo żywności, nowoczesne technologie produkcji i przetwarzania żywności, żywność regionalna i tradycyjna, procesy fotokatalityczne w zapewnieniu jakości żywności oraz ochronie środowiska, racjonalna gospodarka odpadami, utylizacja ścieków przemysłu spożywczego
Konsultacje
Konsultacje w trwającym semestrze
![Dr hab. inż. Wojciech Zmudziński, prof. UEP](https://app.ue.poznan.pl/public/Images/BazaPracownikow/12536.jpg)
Dr hab. inż. Wojciech Zmudziński, prof. UEP
Budynek A, pokój nr 09b