
Dr hab. inż. Wojciech Zmudziński, prof. UEP
Kierownik Katedry
Budynek A, pokój nr 09b
Zespół ds. Przeglądu Stanowisk Pracy UEP - Członek, Przedstawiciel Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu w Radzie Branżowego Centrum Umiejętności, Komisja Rektorska ds. Nagród Rektora dla NA - Członek, Kolegium Elektorów UEP - Członek
Dodatkowe informacje
Polska Akademia Nauk - Członek Komisji Nauk Towaroznawczych - Nauk o Jakości O/PAN, XXV Ogólnopolska Olimpiada Wiedzy o Żywności - Przewodniczący Komitetu Głównego Olimpiady, Fundacja Edukacyjna „Perspektywy” - Członek Kapituła Rankingu Liceów i Techników Perspektywy, Branżowe Centrum Umiejętności - Członek rady
Jakość i bezpieczeństwo żywności, nowoczesne technologie produkcji i przetwarzania żywności, żywność regionalna i tradycyjna, procesy fotokatalityczne w zapewnieniu jakości żywności oraz ochronie środowiska, racjonalna gospodarka odpadami, utylizacja ścieków przemysłu spożywczego
Konsultacje
Konsultacje w trwającym semestrze

Dr hab. inż. Wojciech Zmudziński, prof. UEP
Budynek A, pokój nr 09b