Dr hab. inż. Wojciech Zmudziński, prof. UEP
Dr hab. inż. Wojciech Zmudziński, prof. UEP
Kierownik Katedry Jakości i Bezpieczeństwa Żywności
Katedra Jakości i Bezpieczeństwa Żywności
Profesor UEP
Budynek A, pokój nr 09b
Kierownik Katedry Jakości i Bezpieczeństwa Żywności, Kolegium Elektorów UEP - Członek, Zespół ds. Przeglądu Stanowisk Pracy UEP - Członek, Przedstawiciel Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu w Radzie Branżowego Centrum Umiejętności.

Dodatkowe informacje

Branżowe Centrum Umiejętności - Członek rady, XXV Ogólnopolska Olimpiada Wiedzy o Żywności - Przewodniczący Komitetu Głównego Olimpiady, Polska Akademia Nauk - Członek Komisji Nauk Towaroznawczych - Nauk o Jakości O/PAN, Perspektywy - Członek Kapituła Rankingu Liceów i Techników Perspektywy
Jakość i bezpieczeństwo żywności, nowoczesne technologie produkcji i przetwarzania żywności, żywność regionalna i tradycyjna, procesy fotokatalityczne w zapewnieniu jakości żywności oraz ochronie środowiska, racjonalna gospodarka odpadami, utylizacja ścieków przemysłu spożywczego

Konsultacje

Konsultacje w trwającym semestrze

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.