Dr hab. Marta Ligaj, prof. UEP
Professor
Bud. A-skrzydło, room no 039a
Kolegium Elektorów UEP - Członkini
Additional information
Zastosowanie elektrochemicznych biosensorów DNA w towaroznawczej ocenie jakości produktów, w tym badanie bezpieczeństwa dodatków do żywności (słodziki, barwniki, substancje smakowe), detekcja uszkodzeń kwasów nukleinowych powstających pod wpływem działania czynników fizycznych i chemicznych, wykorzystanie nanomateriałów do konstrukcji czułych systemów pomiarowych
Duty hours and consultations.
Consultations in the current semester
Dr hab. Marta Ligaj, prof. UEP
Bud. A-skrzydło, room no 039a
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A
-
pok.039a, wejście przez 026A