
Dr inż. Katarzyna Włodarska
Adiunkt
Budynek B, pokój nr 019
Kierunkowa Komisja Rekrutacyjna ds. Studiów w zakresie Nauk o Jakości - Sekretarz
Dodatkowe informacje
Nowoczesne metody instrumentalne i wielowymiarowa analiza danych w ocenie jakości żywności, modelowanie jakości produktu, konsumencka ocena produktu
Konsultacje
Konsultacje w trwającym semestrze

Dr inż. Katarzyna Włodarska
Budynek B, pokój nr 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
Poniedziałek Wielkanocny
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019