Dr inż. Katarzyna Włodarska
Katedra Technologii i Analizy Instrumentalnej
Adiunkt
Budynek B, pokój nr 019
Dodatkowe informacje
Nowoczesne metody instrumentalne i wielowymiarowa analiza danych w ocenie jakości żywności, modelowanie jakości produktu, konsumencka ocena produktu
Konsultacje
Konsultacje w trwającym semestrze
Dr inż. Katarzyna Włodarska
Budynek B, pokój nr 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
Dzień wolny
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019
-
bud. B, pok. 019