Aktualności

Najnowsze informacje z życia Uczelni. Osiągnięcia pracowników, studentów i absolwentów.  Pozyskane akredytacje i projekty, nagrody i miejsca rankingowe.

Bądź na bieżąco!

Katedra Jakości i Bezpieczeństwa Żywności

Warsztaty sensoryczne „Poznaj swoje zmysły”

W dniu 16 maja 2023 w ramach trwającego Poznańskiego Festiwalu Nauki i Sztuki odbyły się warsztaty sensoryczne "Poznaj swoje zmysły" zorganizowane przez pracowników naszej katedry.

Szkoła doktorska

Nabór do V edycji Stypendiów m.st. Warszawy dla doktorantów.

zapraszamy doktorantów i doktorantki UEP do udziału w piątej edycji programu stypendiów m.st. Warszawy dla doktorantów.

Uniwersytet

„Horyzonty Dydaktyki 2023” na UEP

Tematem przewodnim wydarzenia były cele kształcenia i kompetencje studentów. W wydarzeniu udział wzięli przedstawiciele władz Uczelni, pracownicy dydaktyczni, studenci i praktycy biznesu.

Uniwersytet

Naukowcy UEP w projekcie „European Tourism Sustainability Monitoring 2030”

Tematem projektu jest postpandemiczna odbudowa gospodarki turystycznej w świetle koncepcji zrównoważonego rozwoju. Jego efektem będzie ustanowienie międzynarodowej sieci ponad 80 małych i średnich przedsiębiorstw.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.