Dr hab. inż. Bogdan Pachołek członkiem projektu: „Projektowanie innowacyjnych produktów żywnościowych w procesie zrównoważonej metody ograniczania odpadów przetwórstwa owoców”
Miło nam poinformować, że dr hab. inż. Bogdan Pachołek jest członkiem zespołu projektowego: „Projektowanie innowacyjnych produktów żywnościowych w procesie zrównoważonej metody ograniczania odpadów przetwórstwa owoców”, który zakwalifikował się do finansowania w ramach I edycji konkursu na Międzyuczelniane Granty Badawcze SGH-UEW-UEK-UEP-UEK.
Projekt jest efektem współpracy z dr hab. Alfredem Błaszczykiem, prof. UEP i dr inż. Sylwią Sady z Katedry Przyrodniczych Podstaw Jakości Instytutu Nauk o Jakości UEP, jak również z naukowcami z Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie i Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu.
Więcej informacji TUTAJ