Innowacyjne produkty żywnościowe - warsztaty UEW UEK UEP
25 lipca, 2022
W dniach 7-8 lipca 2022 r. dr hab. inż. Bogdan Pachołek uczestniczył w kolejnym spotkaniu zespołu realizującego projekt pt. „Projektowanie innowacyjnych produktów żywnościowych w procesie zrównoważonej metody ograniczania odpadów przetwórstwa owoców” w ramach I edycji konkursu na Międzyuczelniane Granty Badawcze SGH-UEW-UEK-UEP-UEKat. Gospodarzem spotkania stacjonarnego był Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu. Podczas dwudniowych warsztatów dopracowano metody i narzędzia badawcze z obszaru badań zachowań konsumentów. Spotkanie zaowocowało podniesieniem kompetencji członków zespołu: dr hab. Alfred Błaszczyk, prof. UEP – Kierownik badania naukowego, jak również kierowników poszczególnych zadań badawczych: prof. dr hab. inż. Małgorzata Krzywonos (UEW), prof. dr hab. inż. Stanisław Popek (UEK), dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska (UEK), dr hab. Tomasz Sawoszczuk (UEK), dr hab. inż. Bogdan Pachołek (UEP), dr Agnieszka Piekara (UEW), dr inż. Sylwia Sady (UEP).