Zajęcia o społecznie odpowiedzialnej pizzy

Zobowiązania społecznej odpowiedzialności biznesu i wyzwań zrównoważonego rozwoju mogą realizować się poprzez nawiązywanie współpracy z przedsiębiorstwami społecznymi. O tym, jak to jest prowadzić pierwszy zakład aktywności zawodowej w Poznaniu, budować pozycję na konkurencyjnym rynku gastronomicznym i równocześnie zatrudniać wyłącznie osoby z niepełnosprawnościami opowiedzieli Joanna Żołądkowska i Krzysztof Błaszyk współprowadzący ZAZ Pizza.

Pizzę od jedynej takiej poznańskiej pizzerii można zamówić na: ZAZ Pizza

Spotkanie odbyło się w ramach kursu Sektor non-profit i przedsiębiorczość społeczna prowadzonego przez dr Annę Waligórę i dr Joannę Schmidt dla kierunku Analityka danych ekonomicznych.

Galeria zdjęć

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.