Dr hab. inż. Anna Dankowska, prof. UEP
Katedra Jakości i Bezpieczeństwa Żywności
Profesor UEP
Bud. A-skrzydło, pokój nr 130
Kolegium Elektorów UEP - Członkini.
Dodatkowe informacje
Bezpieczeństwo żywności, autentyczność żywności, oszustwa żywnościowe, wykrywanie zafałszowań żywności na podstawie "chemicznego odcisku palca"
Konsultacje
Konsultacje w trwającym semestrze
Dr hab. inż. Anna Dankowska, prof. UEP
Bud. A-skrzydło, pokój nr 130
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
Dzień wolny
pokój 130A
-
Dzień wolny
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A
-
pokój 130A