
Dr hab. inż. Katarzyna Mikołajczyk-Bator, prof. UEP
Profesor uczelni
Bud. A-skrzydło, pokój nr 330
Polskie Towarzystwo Towaroznawcze - Członkini, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Członkini, Kolegium Elektorów UEP - Członkini
Dodatkowe informacje
Polskie Towarzystwo Towaroznawcze Oddział w Poznaniu - Członkini, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Wielkopolski - Członkini
Związki bioaktywne w analizie jakości produktów spożywczych, izolacja, identyfikacja, i oznaczanie zdolności przeciwutleniających wtórnych metabolitów roślinnych, analiza sensoryczna żywności, łączone techniki chromatograficzne (TLC, SPE, HPLC/MS, chromatografia preparatywna, flash) w zastosowaniach towaroznawczych
Konsultacje
Konsultacje w trwającym semestrze

Dr hab. inż. Katarzyna Mikołajczyk-Bator, prof. UEP
Bud. A-skrzydło, pokój nr 330
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line
-
030A
-
on-line