Dr hab. inż. Katarzyna Mikołajczyk-Bator, prof. UEP
Dr hab. inż. Katarzyna Mikołajczyk-Bator, prof. UEP
Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
Profesor UEP
Budynek A, pokój nr 033a
Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Kolegium Elektorów UEP.

Dodatkowe informacje

Związki bioaktywne w analizie jakości produktów spożywczych, izolacja, identyfikacja, i oznaczanie zdolności przeciwutleniających wtórnych metabolitów roślinnych, analiza sensoryczna żywności, łączone techniki chromatograficzne (TLC, SPE, HPLC/MS, chromatografia preparatywna, flash) w zastosowaniach towaroznawczych

Konsultacje

Konsultacje w trwającym semestrze

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.