Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości - aktualności

Innowacyjne produkty żywnościowe - warsztaty w ramach współpracy UEW UEK UEP

Innowacyjne produkty żywnościowe – warsztaty w ramach współpracy UEW UEK UEP

W dniach 7-8 lipca 2022 r. odbyło się kolejne spotkanie zespołu realizującego projekt pt. „Projektowanie innowacyjnych produktów żywnościowych w procesie zrównoważonej metody ograniczania odpadów przetwórstwa owoców” w ramach I edycji konkursu na Międzyuczelniane Granty Badawcze SGH-UEW-UEK-UEP-UEKat. Gospodarzem spotkania stacjonarnego był Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu. Podczas dwudniowych warsztatów dopracowano metody i narzędzia badawcze z obszaru badań zachowań konsumentów. Spotkanie zaowocowało podniesieniem kompetencji członków zespołu w składzie:
dr hab. Alfred Błaszczyk, prof. UEP – Kierownik badania naukowego
Kierownicy zadań badawczych:
prof. dr hab. inż. Małgorzata Krzywonos – UEW
prof. dr hab. inż. Stanisław Popek – UEK
dr hab. Justyna Syguła-Cholewińska – UEK
dr hab. Tomasz Sawoszczuk – UEK
dr hab. inż. Bogdan Pachołek – UEP
dr Agnieszka Piekara – UEW
dr inż. Sylwia Sady – UEP

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.