Instytut Marketingu - aktualności

Mgr Katarzyna Śmiałowicz uzyskała stopień doktora

11 lipca, 2022

Dnia 21 czerwca 2022 r. odbyła się publiczna obrona rozprawy doktorskiej pt. ,,Komunikacja marketingowa w kreowaniu wizerunku instytucji kultury na przykładzie muzeów narodowych”, autorstwa mgr Katarzyny Śmiałowicz w dziedzinie nauk społecznych w dyscyplinie nauk o zarządzaniu i jakości.
W publicznej obronie udział wzięli:
1. Przewodniczący Komisji:  dr hab. Piotr Bartkowiak, prof. UEP
2. Promotor: dr hab. Magdalena Ankiel, prof. UEP
3. Promotor pomocniczy: dr Szymon Michalak
4. Recenzent: dr hab. Magdalena Sobocińska, prof. UEW
5. Recenzent: prof. dr hab. Jan W. Wiktor
6. Członek Komisji: dr hab. Wiesław Ciechomski, prof. UEP
7. Członek Komisji: dr hab. Paweł Dobski, prof. UEP
8. Członek Komisji: dr hab. Magdalena Florek, prof. UEP
9. Członek Komisji: dr hab. Ewa Jerzyk, prof. UEP
10. Członek Komisji: dr hab. Janusz Kraśniak, prof. UEP
11. Członek Komisji: dr hab. Zygmunt Waśkowski, prof. UEP
12. Protokolant: dr Dobrosława Mruk-Tomczak
oraz publiczność.
Komisja doktorska, działając na podstawie art. 14 ust. 5. ustawy z dnia 14 marca 2003 r. o stopniach naukowych i tytule naukowym oraz o stopniach i tytule w zakresie sztuki (Dz.U. z 2017 r., poz. 1789) w związku z art. 179. ust. 2. ustawy z dnia 3 lipca 2018 r. Przepisy wprowadzające ustawę – Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz.U. z 2018 r., poz. 1669), w głosowaniu tajnym na 9 obecnych, 9 uprawnionych do głosowania podjęła uchwałę o rekomendowaniu Radzie Awansów Naukowych Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu nadania stopnia naukowego doktora nauk społecznych w dyscyplinie nauk o zarządzaniu i jakości, następnie Komisja doktorska podjęła uchwałę o wyróżnieniu rozprawy doktorskiej mgr Katarzyny Śmiałowicz.
W dniu 8 lipca 2022 r. uchwałą Rady Awansów Naukowych pod przewodnictwem prof. dr hab. Barbary Jankowskiej, mgr Katarzynie Śmiałowicz nadano stopień doktora nauk społecznych.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.