Dr hab. inż. Hanna Śmigielska, prof. UEP
Dr hab. inż. Hanna Śmigielska, prof. UEP
Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości
Profesor UEP
Budynek A, pokój nr 033a
Kolegium Elektorów UEP.

Dodatkowe informacje

Wytwarzanie innowacyjnych produktów o właściwościach prozdrowotnych, żywność funkcjonalna, wzbogacana, ocena możliwości wykorzystania skrobi modyfikowanych w przemyśle spożywczym do procesu wzbogacania żywności, struktura skrobi modyfikowanej i wzbogaconej mikroelementami, ocena produktów wzbogacanych dostępnych na rynku polskim, analiza produktów spożywczych i przemysłowych pod kątem zawartości makro i mikroelementów

Konsultacje

Konsultacje w trwającym semestrze

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.