![Dr hab. inż. Urszula Samotyja, prof. UEP](https://app.ue.poznan.pl/public/Images/BazaPracownikow/12175.jpg)
Dr hab. inż. Urszula Samotyja, prof. UEP
Katedra Jakości i Bezpieczeństwa Żywności
Profesor UEP
Bud. A-skrzydło, pokój nr 130
Pełnomocnik Rektora ds. Studenckich Kół Naukowych, Senacka Komisja ds. Badań Naukowych i Współpracy z Zagranicą - Członkini, Zespół ds. Akredytacji Międzynarodowych AACSB i EQUIS - Członkini, Kolegium Elektorów UEP - Członkini.
Dodatkowe informacje
Polska Akademia Nauk - Członkini komisji nauk
Jakość i bezpieczeństwo żywności, kształtowanie zrównoważonych wzorców konsumpcyjnych, zrównoważony system żywnościowy, znakowanie żywności, projektowanie żywności, trwałość żywności, naturalne przeciwutleniacze, badania sensoryczne
Konsultacje
Konsultacje w trwającym semestrze
![Dr hab. inż. Urszula Samotyja, prof. UEP](https://app.ue.poznan.pl/public/Images/BazaPracownikow/12175.jpg)
Dr hab. inż. Urszula Samotyja, prof. UEP
Bud. A-skrzydło, pokój nr 130