Dr hab. inż. Urszula Samotyja, prof. UEP
Dr hab. inż. Urszula Samotyja, prof. UEP
Katedra Jakości i Bezpieczeństwa Żywności
Profesor UEP
Bud. A-skrzydło, pokój nr 130
Senacka Komisja ds. Badań Naukowych i Współpracy z Zagranicą, Pełnomocnik Rektora ds. Studenckich Kół Naukowych, Zespół ds. Akredytacji Międzynarodowych AACSB i EQUIS, Kolegium Elektorów UEP.

Dodatkowe informacje

Polska Akademia Nauk - Członkini komisji nauk
Jakość i bezpieczeństwo żywności, kształtowanie zrównoważonych wzorców konsumpcyjnych, zrównoważony system żywnościowy, znakowanie żywności, projektowanie żywności, trwałość żywności, naturalne przeciwutleniacze, badania sensoryczne

Konsultacje

Konsultacje w trwającym semestrze

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.