Dr hab. inż. Wojciech Zmudziński, prof. UEP
Kierownik Katedry Jakości i Bezpieczeństwa Żywności
Katedra Jakości i Bezpieczeństwa Żywności
Profesor UEP
Budynek A, pokój nr 09b
Kierownik Katedry Jakości i Bezpieczeństwa Żywności, Zespół ds. Przeglądu Stanowisk Pracy UEP, Komisja Rektorska ds. Nagród Rektora dla NA, Senat 2020-2024, Kolegium Elektorów UEP.
Dodatkowe informacje
Jakość i bezpieczeństwo żywności, nowoczesne technologie produkcji i przetwarzania żywności, żywność regionalna i tradycyjna, procesy fotokatalityczne w zapewnieniu jakości żywności oraz ochronie środowiska, racjonalna gospodarka odpadami, utylizacja ścieków przemysłu spożywczego
Konsultacje
Konsultacje w trwającym semestrze
Dr hab. inż. Wojciech Zmudziński, prof. UEP
Budynek A, pokój nr 09b