Katedra Jakości i Bezpieczeństwa Żywności - aktualności

III Międzynarodowa Konferencja Naukowa Quality and its Applications 2023

W dn. 23-24 listopada 2023 r. dr hab. inż. Urszula Samotyja, prof. UEP wzięła udział w III Międzynarodowej Konferencji Naukowej Jakość i jej zastosowania 2023. W Kierunku Zrównoważonej Przyszłości – Quality and its Applications 2023. Towards Sustainable Future, która odbyła się na Wydziale Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej. Dr hab. inż. Urszula Samotyja, prof. UEP wygłosiła referat pt.: „Challenges in the plant-based dairy alternatives market: A case study of ripened rennet cheese alternatives in the context of sustainable development policy principles” (aut. Urszula Samotyja, Kamila Kuźnik). Celem konferencji była wymiana doświadczeń i poglądów oraz integracja środowiska naukowego i biznesu w obszarze zarządzania jakością i zrównoważonego rozwoju.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.