Monografia „Sustainable food. Production and consumption perspectives” pod red. Katarzyny Pawlak-Lemańskiej, Barbary Borusiak i Ewy Sikorskiej

W Wydawnictwie UEP ukazała się monografia „Sustainable food. Production and consumption perspectives” pod red. Katarzyny Pawlak-Lemańskiej, Barbary Borusiak i Ewy Sikorskiej. Książka składa się z dwunastu rozdziałów napisanych przez autorów z różnych instytutów UEP, co zapewnia zróżnicowanie perspektyw badawczych. Wieloaspektowość jako jeden z podstawowych atutów monografii wymienił recenzent, prof. Giulio Mario Cappelletti (University of Foggia).

Książka została wybrana do sfinansowana z budżetu Wydawnictwa UEP w ramach naboru wniosków o wydanie monografii innych niż awansowe w ubiegłym roku.

Książka ukazuje się w otwartym dostępie. Całość i rozdziały do pobrania ze strony https://doi.org/10.18559/978-83-8211-209-2 oraz platform zewnętrznych (IBUK, IBUK Libra, CEEOL, EBSCO eBooks).
Książka ma również promocyjnie dystrybuowaną formę papierową.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.