Wyróżniona praca inżynierska

Praca inż. Mateusza Adamczaka pt. „Wybrane wyróżniki jakości wina z odsortu aronii” przygotowana pod kierunkiem dr inż. Katarzyny Marchwińskiej została wyróżniona III miejscem w XXIX edycji konkursu na najlepszą pracę licencjacką i inżynierską obronioną na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu w roku akademickim 2023/2024. Uroczystość wręczenia nagród odbyła się 4 marca.
Organizatorem konkursu jest Fundacja UEP. Konkurs na najlepszą pracę licencjacką i inżynierską odbył się pod patronatem firmy Biofarm Sp. z o.o. Zgłoszono 62 prace, które oceniano pod kątem nowatorskiego podejścia, praktycznej użyteczności oraz znaczenia dla nauki i gospodarki.

Gratulacje dla Laureata i Pani Promotor!

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.