Wild rice: nutritional and health-promoting attributes
Dorota Klensporf-Pawlik, Felix Aladedunye
w: Gluten-free ancient grains. Cereals, pseudocereals, and legumes: sustainable, nutritious, and health-promoting foods for the 21st century
Edited by John R.N. Taylor and Joseph M.Awika, Woodhead Publishing. Wydawnictwo Elsevier Ltd., 2017











Advances in Fluorescence Emission Spectroscopy for Food Authenticity Testing
Anna Dankowska
w: Advances in Food Authenticity Testing. Improving Quality Throughout the Food Chain
Edited by Gerard Downey, Wydawnictwo Elsevier Ltd., 2016












Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta
Urszula Samotyja
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2016













Studia nad zastosowaniem wybranych procesów fotokatalitycznych do poprawy jakości wód zużytych z zakładów mleczarskich.

Wojciech Zmudziński

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań 2012









Current Trends in Commodity Science. Food Quality.

Urszula Samotyja
Maria Małecka

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań 2010 









">Current Trends in Commodity Science. Food Safety.

Maria Małecka
Urszula Samotyja

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań 2010