Advances in Fluorescence Emission Spectroscopy for Food Authenticity Testing
Anna Dankowska
w: Advances in Food Authenticity Testing. Improving Quality Throughout the Food Chain
Edited by Gerard Downey, Wydawnictwo Elsevier Ltd., 2016












Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta
Urszula Samotyja
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, 2016













Studia nad zastosowaniem wybranych procesów fotokatalitycznych do poprawy jakości wód zużytych z zakładów mleczarskich.

Wojciech Zmudziński

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań 2012









Current Trends in Commodity Science. Food Quality.

Urszula Samotyja
Maria Małecka

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań 2010 









">Current Trends in Commodity Science. Food Safety.

Maria Małecka
Urszula Samotyja

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań 2010