Uniwersytet

Seminarium Instytutu Nauk o Jakości pt. ”Zrównoważona żywność”

2 czerwca, 2022

Dyrektor Instytutu Nauk o Jakości prof. dr hab. Ewa Sikorska zaprasza na seminarium naukowe Instytutu Nauk o Jakości pt. „Zrównoważona żywność”, które odbędzie się w dniu 2 czerwca br. w godzinach 9:30-11.00 w sali 408 A im. Profesorów Anny Kozioł i Jacka Kozioła.

Tematem seminarium będzie sprawozdanie z wizyty studyjnej pracowników Instytutu Nauk o Jakości w Norweskim Instytucie Badań nad Żywnością, Rybołówstwem i Akwakulturą Nofima zrealizowanej w ramach projektu „Zrównoważona żywność – rozwój wiedzy i kompetencji kadry badawczo-dydaktycznej Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu”.

Więcej o projekcie na stronie: Zrównoważona żywność.



Zobacz wszystkie wydarzenia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.