Wiadomości BOS

Studia drugiego stopnia - zapisy na przedmioty do wyboru (wybór indywidualnej ścieżki studiów)

12 marca, 2024

Uwaga!!!

Studenci I roku
studiów stacjonarnych i niestacjonarnych drugiego stopnia
kierunki: analityka danych ekonomicznych; ekonomia; finanse, audyt, inwestycje; informatyka i ekonometria; Innovation Management; jakość i rozwój produktu (studia 4-semestralne); kierunek prawno-ekonomiczny (rekrutacja UAM); marketing; Master in International Business; międzynarodowe stosunki gospodarcze; nadzór i kontrola; Quantitative Finance; Przemysł 4.0;
rachunkowość i finanse biznesu;
zarządzanie

W dniach od 18-24 marca 2024 roku studenci I roku studiów II stopnia (kierunki:analityka danych ekonomicznych; ekonomia; finanse, audyt, inwestycje; informatyka i ekonometria; Innovation Management; jakość i rozwój produktu (studia 4-semestralne); kierunek prawno-ekonomiczny (rekrutacja UAM); marketing; Master in International Business; międzynarodowe stosunki gospodarcze; nadzór i kontrola; Quantitative Finance; Przemysł 4.0; rachunkowość i finanse biznesu; zarządzanie) będą dokonywać zapisów na przedmioty do wyboru na rok akademicki 2024/2025. Zapisy będą odbywać się poprzez USOS. Szczegółową instrukcję wyboru przedmiotów na poszczególnych kierunkach należy pobrać ze strony.

Studenci I roku studiów drugiego stopnia na kierunkach jakość i rozwój produktu oraz zarządzanie i inżynieria produkcji (studia 3-semestralne rozpoczynające się od semestru letniego) wyboru przedmiotów dokonają po zatwierdzeniu wyborów specjalności, o czym zostaną poinformowani w odrębnym komunikacie.

Informacje dotyczące liczebności grup wykładowych utworzonych w ramach przedmiotów do wyboru zawarte są w Zarządzeniu nr 66/2022 Rektora Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu z dnia 5 października 2022 roku w sprawie liczebności grup studenckich, w których realizowane są zajęcia na studiach pierwszego i drugiego stopnia.

 

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.