!!! W związku z zaistniałą sytuacją

konsultacje pracowników KJBŻ 

odbywają się tylko drogą mailową !!!


Konsultacje pracowników naukowo-dydaktycznych  

Katedry Jakości i Bezpieczeństwa Żywności

w semestrze letnim roku akademickiego 2019/2020

                       

 

Dr hab. inż. Wojciech Zmudziński, prof. UEP                      

poniedziałek 11.00 - 11.45                środa 14.00 - 14.45


Dr hab. inż. Urszula Samotyja, prof. UEP  (p. 130A)                           

środa 10.00 - 10.45                            czwartek 11.30 - 12.15


Dr hab. inż. Inga Klimczak

poniedziałek 11.15 – 12.00                czwartek 15.00 - 15.45


Dr inż. Anna Dankowska

wtorek 15.00 – 15.45                         czwartek 12.00 – 12.45  

      

Dr inż. Iwona Jasińska – Kuligowska

poniedziałek 12.00 – 12.45                czwartek 17.55 - 18.40


Dr inż. Dorota Klensporf – Pawlik

wtorek 10.15 – 11.00                         czwartek 14.45 – 15.30


Dr inż. Maria Sielicka – Różyńska

wtorek 15.00 – 15.45                         środa 12.15 – 13.00


Mgr inż. Karolina Doba

środa 10.30 - 11.15                            czwartek 11.30 - 12.15