Oferta seminariów Studia niestacjonarne II stopnia Kierunek: towaroznawstwo

 

Osoba prowadząca

       Tytuł seminarium

Limit osób

dr hab. Alfred Błaszczyk, prof. UEP


  1. Oznaczenie jakości produktów naturalnych.
  2. Innowacje technologiczne w fotowoltaice.

 

12

dr hab. inż. Daniela Gwiazdowska, prof. UEP


  1. Rola mikroorganizmów w kształtowaniu jakości produktów – korzyści i zagrożenia.

12

dr hab. Dariusz Kikut-Ligaj



  1. Zapach jako wyróżnik jakościowy produktów kosmetycznych (biochemia zapachu, proces rozpoznawania zapachu, interakcje zapachu i innych zmysłów, kompozycje zapachowe, najważniejsze substancje zapachowe i ich pochodzenie).

 

12

dr hab. inż. Hanna Śmigielska, prof. UEP


  1. Badanie preferencji konsumenckich odnośnie skrobi modyfikowanych w żywności funkcjonalnej. Badanie zawartości i przyswajalności mikroelementów występujących w żywności.

 

12